Uppdrag

1609 Är ni familjehem i Borås med plats för en pojke i lågstadieåldern?

2018-05-22 12:46

Vi söker en aktiv familj som också kan erbjuda pojken lugn och ro. Är ni ett familjehem där hockey, basket och att vandra i skogen är av intresse så skulle det passa pojken väldigt bra. Ni är välkomna att ta kontakt vid intresse. Uppge ref.nr: 1609 i intresseanmälan.

Vi på Familjehemsguiden har över 20 års erfarenhet av familjehemsvård och för oss är det viktigt med närhet till familjehemmet och att sätta barnets behov i centrum. Vi arbetar utifrån vår unika arbetsmodell, En process i rörelse som gör det möjligt för oss att minska stressen och skapa trygghet i familjehemmet.  Mer information finns på vår hemsida: familjehemsguiden.nu.

1617 Bor du i Uppsala är arabisktalande och har erfarenhet av våld och hederskultur?

2018-05-22 10:50

Till en tonårsflicka söker vi ett tvåspråkigt familjehem där både svenska och arabiska talas. Familjehemmet ska ha vana och god kunskap från hedersrelaterade ärenden och tidigare erfarenhet av skyddsplaceringar samt vara välintegrerat i det svenska samhället. Vi söker ett familjehem utan djur eller minderåriga barn. Vi intresse kontakta oss och uppge ref. nr: 1617.

Vi på Familjehemsguiden har över 20 års erfarenhet av familjehemsvård. Vi arbetar utifrån vår egen unika arbetsmodell, En process i rörelse. För närmare information om oss är du välkommen in på vår hemsida: familjehemsguiden.nu.

1613 Är ni ett erfaret familjehem i Västra Götaland med plats för ett syskonpar?

2018-05-21 15:26

Vi önskar komma i kontakt med ett stabilt och erfaret familjehem. Har ni tid, värme, kärlek, tålamod, lugn och utrymme att erbjuda ett syskonpar i låg- och mellanstadieåldern? Då är ni välkomna att sända in en intresseanmälan märkt med ref.nr 1613.

Vi på Familjehemsguiden har över 20 års erfarenhet av familjehemsvård. Vi arbetar utifrån vår egen unika arbetsmodell, En process i rörelse. För närmare information om oss är ni välkomna in på vår hemsida: familjehemsguiden.nu.

1616 Familjehem sökes i Södermanland

2018-05-21 14:53

Familjehem sökes till en pojke i lägre mellanstadieålder som har en fungerande skola och fritis. Bor du i Nyköping är det ett plus men även andra orter i Södermanland kan vara av intresse. Pojken tycker mycket om djur och finns det andra placeringar så ses det positivt. Avlastning kommer att finnas. Ring- så berättar jag mer! ange 1616

Familjehemsguiden startade för 22 år sedan och vi erbjuder våra familjehem konsulentstöd och kompetenshöjning samt arbetar efter vår egen modell ” en process i rörelse” Läs mer om den på hemsidan.

 

1612 Varmt familjehem sökes i Östergötland eller Södermanland

2018-05-21 14:39

Vi söker ett familjehem med en eller två vuxna till pojke i högstadieåldern i ovanstående län. Har du erfarenhet av ungdomar och kan motivera dem och engagera dig så tveka inte att höra av dig. Placering under sommaren.

Vi erbjuder våra familjehem konsulentstöd dygnet runt  och arbetar med ” en process i rörelse” en egen modell skapad utifrån de behov som finns vid en placering. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer. Vid intresse referera till ärende 1612.

1611 Bor du i trakterna av Kalmar län?

2018-05-21 12:54

Erfaret Familjehem sökes till flicka i småskoleåldern med två vuxna varav en hemma på heltid. Kanske har du utrymme både rumsmässigt och känslomässigt eller känner du någon som just nu är intresserad av att ta emot en placering. I detta uppdrag krävs erfarenhet och det får gärna finnas tonåringar och helst djur. Du bör ha hjärtat på rätta stället, förutsägbarhet, tålamod och struktur. Bor du dessutom i trakterna av Kalmar län, Västervik, Gamleby, ja då kan just du vara rätt familjehem för detta barn.

Vi på familjehemsguiden erbjuder handledning, tillgång till jour även obekväm tid och vi jobbar utifrån vår modell ”en process i rörelse” Om du/ni är intresserade så maila mig referensnummer 1611.

1610 Till en LSS berättigad tonårspojke söker vi ett erfaret familjehem

2018-05-16 09:44

Önskan finns att pojken placeras i ett familjehem utan andra barn. Ett religiöst familjehem med en kristen tro skulle vara passande för denna pojke. Vi efterfrågar också erfarenhet inom psykiatrin. Vid intresse vänligen ta kontakt så informerar vi närmare. Uppge referensnummer: 1610 i intresseanmälan.

Vi på Familjehemsguiden har över 20 års erfarenhet av familjehemsvård och det är för oss viktigt med närhet till familjehemmet och att sätta barnets behov i centrum. Vi arbetar utifrån vår unika arbetsmodell, En process i rörelse som gör det möjligt för oss att minska stressen och skapa trygghet i familjehemmet. För mer information besök gärna vår hemsida: www.familjehemsguiden.nu.

1607 Är ni ett familjehem med erfarenhet av ungdomar med kriminellt beteende?

2018-05-09 14:57

Är ni två trygga, stabila vuxna som kan hjälpa en tonårskille att bryta sitt beteende och sitt umgänge? Då vill vi gärna presentera detta uppdrag närmare. Välkommen att höra av er och uppge referensnummer:  1607 vid kontakt.

Vi på Familjehemsguiden har över 20 års erfarenhet av familjehemsvård. Vi arbetar utifrån vår egna unika arbetsmodell, En process i rörelse. För närmare information om oss är ni välkomna in på vår hemsida: familjehemsguiden.nu.

1606 Till yngre tonårsflicka söker vi ett familjehem beläget i Östergötland

2018-05-09 14:49

Vi söker ett familjehem där flickan får bo utan andra jämnåriga barn. Flickan tycker om djur och har ridning och simning som intresse. Hennes uppväxt har kantats av missförhållanden och vi söker ett erfaret familjehem som kan erbjuda rutiner och struktur. Vid intresse vänligen ta kontakt och uppge referensnummer: 1606.

Vi på Familjehemsguiden har över 20 års erfarenhet av familjehemsvård. Vi arbetar utifrån vår egna unika arbetsmodell, En process i rörelse. För närmare information om oss är ni välkomna in på vår hemsida: familjehemsguiden.nu.

1608 Vi söker ett familjehem till en pojke i mellanstadieålder.

2018-05-09 14:32

Är ni ett familjehem med endast äldre tonåringar alternativt inga barn? Kan ni erbjuda en strukturerad och förutsägbar miljö med mycket vuxennärvaro? Bor ni i Sveriges södra halva? Då vill vi gärna presentera detta uppdrag närmare för er om ni är intresserade. Vänligen hör av er och uppge referensnummer 1608 vid kontakt.

Vi på Familjehemsguiden har över 20 års erfarenhet av familjehemsvård. Vi arbetar utifrån vår egna unika arbetsmodell, En process i rörelse. För närmare information om oss är ni välkomna in på vår hemsida: familjehemsguiden.nu.