Uppdrag

1587 Vi söker dig med plats både i hjärta och i hem

2018-03-12 13:11

Hej!

Vi söker ett erfaret varmt och stort familjehem med möjlighet att ta emot 4 stycken syskon i skolålder (låg och mellanstadium). Barnen behöver trygghet, stabilitet, förutsägbarhet och värme. Viktigt att alla barn känner att de har en plats hemma hos er, både själsligt och till yta. De måste få känna att de är varmt välkomna.

Var du bor i Sverige är inte så viktigt, vem du är är viktigare. Vilka möjligheter har du att bli barnens trygga hamn? Du kommer att behöva vara hemma på heltid då skolgången inte har fungerat som den ska.

Barnen behöver placeras på grund utav vårdnadshavares beteende, inte sitt eget. 

Om du tror att det är dig vi söker, tveka inte att höra av dig.

Vi på Familjehemsguiden har över 20 års erfarenhet av familjehemsvård och för oss är det viktigt med närhet till familjehemmet och att sätta barnets behov i centrum. Vi arbetar utifrån vår unika arbetsmodell, En process i rörelse  som gör det möjligt för oss att minska stressen och skapa trygghet i familjehemmet.

 

 

1586 Till en flicka i yngre tonåren söker vi ett familjehem i Västernorrland

2018-03-02 15:34

Vi söker ett familjehem som kan erbjuda daglig vägledning och tydliga regler till en flicka som behöver bli lågaffektivt bemött. Tidigare erfarenhet kring barn med diagnoser är önskvärt. Flickan har inga allergier och älskar djur. Som familjehemsförälder behöver man vara lugn och kunna härbärgera mycket. Kan ni erbjuda det lugn, den värme och det engagemang som flickan behöver så är ni varmt välkomna att ta kontakt för närmare information. Uppge referensnummer: 1586 vid kontakt.

 

1581 Ett familjehem sökes till en flicka i lågstadieålder med behov av att få bo utan andra barn.

2018-02-13 15:30

Är ni ett familjehem som har struktur, förutsägbarhet, tydlighet och där en av er är hemmavarande?  Flickan behöver få komma till familjehemsföräldrar som har stabilitet, värme, lugn och tålamod att erbjuda och som hjälpa till att hantera känslor. Stämmer det in på er och ni önskar närmare information eller känner ni något familjehem som kan vara rätt för flickan så vänligen kontakta oss.

Vi på Familjehemsguiden har över 20 års erfarenhet av familjehemsvård och för oss är det viktigt med närhet till familjehemmet och att sätta barnets behov i centrum. Vi arbetar utifrån vår unika arbetsmodell, En process i rörelse som gör det möjligt för oss att minska stressen och skapa trygghet i familjehemmet.  Mer information finns på vår hemsida: familjehemsguiden.nu.

1576 Bor du i närheten av Uppsala? Finns det plats för en tonårstjej?

2018-02-02 09:01

Hej!

Vi söker ett varmt och kärleksfullt familjehem till en tonårsflicka. Flickan har haft det tufft i livet och håller på att kämpa sig tillbaka, men hon behöver stöd i detta. Hon är studiemotiverad men behöver hjälp att bibehålla den motivationen. Kan ni hjälpa henne med det? Toppen i så fall!

Flickan har ett stort hästintresse, kanske finns möjlighet att ta med sin häst hem till er?

Om du tror att du och din familj är dem vi söker, slå en signal till Kalle 0156-17833 eller skicka ett mail på karl.sjosten@familjehemsguiden.nu så tar vi det där ifrån!

1526 Bor du i Västmanland med omnejd? Eller i annat län och känner att detta kan passa in på dig/er?

2018-01-29 16:54

En liten gosse i förskoleålder behöver ett kärleksfullt erfaret familjehem som kan bemöta honom lågaffektivt. Har ni överskott av kärlek och värme och är två vuxna varav en hemma på heltid så kan ni vara den vi söker. Gärna tonåringar hemma men gossen behöver vara yngst.  Han har mycket energi och handlar ibland lite impulsivt. Vill du veta mer så hör av dig till mig.

Uppdraget är konsulentstött vilket innebär mycket stöd till familjehemmet enligt vår modell” En process i rörelse”

1525 Vi söker ett lantligt beläget familjehem strax utanför Uppsala till tonårspojke.

2018-01-29 12:01

Har ni erfarenhet av neuropsykiatriska funktionssätt och kan erbjuda en tonårskille stöd i ordning, struktur och tidsplanering så vill vi gärna komma i kontakt med er. Vi söker ett familjehem som är tryggt, stabilt och där hundar eller andra djur med fördel får finnas.

Vänligen kontakta mig för närmare upplysning om uppdraget. Önskas mer information om oss på Familjehemsguiden så gå gärna in på vår hemsida: www.familjehemsguiden.nu eller ta direktkontakt.

1519 Pojke i yngre tonåren behöver Familjehem i Västerbottenslän

2018-01-10 10:27

Vi söker ett erfaret Familjehem som kan ta emot en pojke i yngre tonåren som saknar vårdnadshavare i landet.

Pojken behöver få tid och möjlighet att bygga tillitsfulla relationer till trygga vuxna som finns kvar. Pojken är duktig i skolan. Familjehems föräldrarna skall vara beredda att ge stöd i läxläsning.

Och hjälpa pojken att hitta meningsfulla fritidsaktiviteter.

Vi erbjuder strukturerat konsulentstöd och vi arbetar efter vår unika modell ”En process i rörelse” som bland annat bygger på samspel.

Varmt välkomna att kontakta oss om ni tror er vara rätt familjehem för pojken, eller om ni är nyfikna på hur vi jobbar.

 

 

1516 Bor du i Västerås? Finns det plats i ditt liv för en tonårstjej?

2017-12-05 15:49

Om svaret är ja, fantastiskt! Vi söker dig med ljus och lykta då uppdraget är av akut karaktär.

Familjehemsguiden har arbetat i över 20 år med familjehemsvård, för oss är det viktigt att jobba nära familjehemmet och att sätta barnets behov i fokus.

Om det kan vara dig vi söker, tveka inte att höra av dig till Karl redan idag!

Varmt välkommen till familjehemsguiden!